Nuffnang Ads

Sunday, 28 April 2013

HE's my boy

Assalamualaikum w.b.t..

skrg ni, nk selami prasaan sorg mama.. bukan nk buat cerita sedih, tapi seriously memang tgh hadapi rasa rindu sorg mama kepada anaknya (walaupun sbenanye rindu kat mama pn over jugak).. haha..

kalaulah dalam 10 tahun lg Allah panjangkan umur aku dan bg aku rezeki, aku sgt2 mengharapkan diberi zuriat yang macam makhluk Tuhan yang sorang ni (cehh, meghela sungguh).. aku rindu sangat kat Zaid Alauddin (jgn salah anggap ye, baru 3 bulan usienye).. dia sorang baby yg sangat cool.. dia cuma nangis bila dh lapa tahap gaban or feel xselesa kalau ade bnde yg xdikehendaki dalam pampers.. slain dpd wktu2 tu, memang jarang nk denga suare dy.. n 1 lg prangai dia yg buat org rindu, dia ni jenis yg cepat mesra.. baru 2 jam aku maen2 dengan dia, dia dah buat muka kucing dia da.. aduh, rindunya..  tp, dia ni suka borak2.. tp dalam bahasa dia la.. layankan ajela.. mama kate baby perlukan interaksi dgn org dewasa.. barulah otak cepat berfungsi.. so, cepat2 la membesa ye Zaid..?



ni dia baru bangun tido.. so, mood memang xde la.. btw, still sgt2 melembutkn hati
*mama kata, muka dia iras Syarnaz, aku pula kata, iras mamak Mydin.. hehe..

No comments:

Post a Comment