Nuffnang Ads

Wednesday, 1 May 2013

awesome book fair, dan voucher buku..

Assalamualaikum w.b.t.

wah.. penatnye harini.. tapi seriously AWESOME.. tau nape..? sebab g KL International Book Fair.. hee~ tujuan utama: nk abehkan voucher buku, nk klua ilangkn stress, n yg paling pnting.. larikn diri drpd ksesakn problem dlm kple yg berserabut gile ni.. pheww.. tp kn, seriously best sgt.. aq beli 10 buku in total.. first time ok beli buku yg bnyk.. de mcm2 tau.. de buku Chem-mystery, de buku fairy tale, de bku blaja language, de bku masakan.. hehe.. (actually yg last 2 la yg bnyak pn).. total hrge yg aku bli 80 ringgit je tau.. so, klu aku puratakn..? tggl 8rnggit je la arge 1 buku ok..? (muka bongkak sket)~ ala.. tp gamba xleh bluetooth la.. bluetooth kat laptop ni ngegeh sket mlm ni.. oops..  sori..

yup.. bende yg pentingnye sbenanye, tadi beli buku hard cover chemistry xsampai 30ringgit pn tau.. actually, tema bg cerita ini ialah kefrustan mencari buku sbb wow.. rmi gler org.. da naek smpi ats skali pesta buku, da round2.. then since xjumpe pape tu, niat le nk turun.. elok je nk trun escalator, nmpk 1 booth tulis '80% DISCOUNT' aku pn ape lg..? spants kilat le nyamba bku 2.. 1 thing yg mnarek psl booth ni jugak, dy ltak hrge bku in USD tau.. so, aku pn dgn spenuh confidentnye tanye.. "bang, yg 48hinggit ni aftr ke b4 discount?"  aku nampak dia cam kaku masa aku tanya, then aku pn of course la tpinge2 (cam slalu tu kn..?) seb baek la de sorg abg yg dtg pastu utk MEMECAHKAN KESUNYIAN.. hee~ dgn klkulatornya, dy dtg kat aku, "ha, yg ni 48USD.. cara nk kira dia 48X3.1-80% (dlm ati aku da menggelakkan diri sendiri dah.. wah.. bnyak ko punye 48inggit..? bankrupt la company tu adey manis oii..) haha.. pape la.. yg pnting, lps dhitung2, hrgenye tggl 29 ringgit & bg aq sgt2 la brbaloi.. hard cover kot.. chemistry kot.. pearson kot.. (ceeewwwaaaahh).. btw, jumpe gak 1 lg buku.. dy psl kpale.. organ, de sikit2 saraf, sikit2 pmbuluh darah, smue de sket2 la kn.. ok la utk bacaan dummies mcm aku ni kn..? nak tau hrge dy..? 3 ringgit je ok..? hm.. xbestnye xleh tnjuk gamba.. hisy.. ni nmenye kne cari tknologi laen ni.. haha..

k la.. pesanan dari saye: cari mse yg ssuai utk bli buku, n 1 more thing, pandai2 le gunekan voucher buku dgn berpe'dah ye..? hiburn 2 boleh, tp yg blaja 2 kena la lbih sket k..? ok la.. bye.. sweet day..


No comments:

Post a Comment