Nuffnang Ads

Monday, 30 September 2013

ketentuan Dia

Assalamualaikum.. 


tq for visiting this super duper junior blog..:) saya memang jenis manusia yg xpandai membahagi masa.. sampai jadual sendiri pon kekadang berserabut,.. jam pukol berape pon kena tanya kat roommate.. n actually, tu lah jugak hal yg menghalang saya utk mengepost di wall serba bersawang ini..(hohoh.. motip..?) 

k la, since dh ade mase ni, jom kite cite2 sket ye..? sbenanye, harini mood bersyukur(walaupun dah lapok). bersyukur sebab Allah masih bagi saya ruang utk pursue study dlm field yg saya sgt3 minat.. which is, to be a great DOCTOR insya-Allah.. 






saya daftar haritu 1 Sept. selambat(eh..?) 11.00 pagi.. fuhh.. sempat jugak sampai before registration tutup pukol 2.. care cerite cam jaoh sgt je kn..? sbenanye, saye dpt ukm kampus kl which is around 45 minutes je dari rumah.. yg lambatnye sebab semue bnde nk dibuat 5 minit sbelum betolak n hasilnye..? padan muke!! :D but still, alhamdulillah, i did it.. memang saya akui, susah nk capai cita2.. tp apa salahnya mencuba kn..? bismillahirrahmanirrahim.. please do pray for me ya peeps.. i'm tryinna do ma best.. insya-Allah..


sori.. muke kanak2 riang..

No comments:

Post a Comment