Nuffnang Ads

Friday, 25 April 2014

random je uolz

assalamualaikum.. 
wahh, tajok pun dah jemah..:)

so, kalini, stelah berabad xmenjenguk ini blog (sigh), dh xboleh nk cite by event dah, t xtido sminggu nk ngabehkan post kalini..:) k lah, short n sweat, mira sebenanye tersangat bz dgn macam2 program yg mira join kat sini.. yelah, xnk la jadi katak bawah tempurung ye dok? aceceh.. 

tapi kekdohnye skarang ni, dah terlalu luar temprung la pulak, sampai dah takde mase utk diri sendiri..:( nak tau apa mira buat? tengok gamba je la k..?

masuk petandingan nyanyi walaupun kalah..:(

join program jejemah yg endingnye berjimba di Sunway (yeehaa!)


mandi tepung berjemaah (read: explorace) #eh


Ejen Multimedia Larian Autisme... hehe..:)


melawat rumah perlindungan HIV


all in all, walaupun penatnya Tuhan je tau, mira rasa bertuah diberi peluang merasa buat macam2 program n timba banyak sangat pengalaman.. insya-Allah, bila ada kelapangan, mira update utk cerita sket pasal program2 tu k..? boboi..:)

No comments:

Post a Comment